Milan Lajdar

Co se Němcům nepodařilo během dvou světových válek,

22. 09. 2015 10:49:18
to se jim možná podaří nyní - do třetice. Ale má cenu dštít a chrlit další a další plamenná slova, když si v této záležitosti jako jedinci z řad běžných občanů ani neprdnem?

Že imigranti porušili základní zákony, nezvaně překročili hranice a vtrhli tam, kde je většina lidí nevítá, to víme. A co stalo? Nic! Pouze se vedou zcela mimoňské kecy o tzv. kvótách. Mám tedy dojem, že nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat prdel, než nás muslimové a afričtí čmoudi brutálně semelou a přetvoří k obrazu svému.

Místo kříže nainstalují na kostely půlměsíc, bílé ženy donutí zahalit do šátků a z našich hospod a pivnic udělají školící střediska bez kapky alkoholu. Nepochybuji však o tom, že oni (ti pravověrní) naopak tajně začnou v Evropě chlastat dle hesla Káži vodu, piji víno... Co se Němcům nepodařilo během dvou světových válek - převálcování Evropy, to se jim pravděpodobně podařilo teď – do třetice. Můžeme gratulovat?

Před mnoha měsíci prohlásil maďarský premiér: „Proč se starat o cizí uprchlíky? Máme dost práce s našimi cikány.“ S tím zcela souhlasím. Jenže nyní se domácí cikáni stávají téměř našimi rodnými bratry. Hlavu nám zamotají jinačí bubáci. Jsem nekorektní, jsem nasrán, ale to je tak všechno, co s tím mohu dělat. Tak sledujme konec civilizace v on line přenosu a bavme se na smrtelném loži staré dobré Evropy s relativní demokracií i svobodou. Brzy už nebude...

Muslimští násilníci k nám vtrhli bez pasů a víz. Milion dovnitř, zatím ani jeden ven! Mimochodem, neznáte nějaké aktuální vtipy? Napište na moji adresu. Mám totiž dojem, že nám k tomuto tématu i nějak dochází humor...

Autor: Milan Lajdar | karma: 33.94 | přečteno: 1039 ×
Poslední články autora