Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor má minimální rozhled o světě. Hraje si jen na svém písečku.

Stačí se podívat do historie,jak se svět dost zásadně měnil. Jen se to nenazývalo podobnými slovy jako dnes. Imigrace není nemoc,jde o racionální vývoj lidské společnosti. Prostě se s tím musíme smířit,jiná cesta není. Je úplně jedno, zda náš soused bude pocházet z Afriky,USA,Ruska či z pralesa. Pořád je to stejný člověk jako my a my nejsme ti "vyvolení". Nemohou pro něho platit jiná pravidla než pro nás. A to je ten správný postoj i prostor pro celý svět.

Nechci autora nazývat nějakými názvy. Třeba to časem pochopí. V

0 0
možnosti

J43a98n 91P51a57v26l66í21k

28. 7. 2018 12:41

V současné době počet migrantů přicházejících ze zemí Středního východu nebo severní Afriky je na úrovni jako před rokem 2015. Ale oceňuji vaši sebereflexi v nadpisu.

2 4
možnosti

Další třešnička na dortu je to, že představitel EU slíbil USA, že EU bude dovážet sóju (na kterou Čína vystavila embargo) a břidlicový plyn za podstatně vyšší cenu než má plyn z Ruska. To je skutečně obrovský úspěch EU.

0 0
možnosti

Ač jsem docela empatický člověk, tak migranty kteří k tomu, aby se dostali do jiné země použijí násilí, bych okamžitě šoupla zpátky. Bez pokory a slušného chování to asi nepůjde. Nejlepší by bylo přidělit jim nějaké neobydlené území a ať ukážou co v nich je. Ať si budují a snaží se, jsou to podle fotek zdraví mladí lidé....to by se líbilo každému dojít k hotovému. Holt bez práce nejsou koláče, to platí všude stejně.

8 0
možnosti

Neobydlené území? Tak třeba sever Sibiře.

0 0
možnosti

Všiml jste si, že Německo, Francie, Itálie a Španělsko najednou drží basu? Jako by žádná migrace už nebyla? To zas kují pikle...

1 2
možnosti

Ne, to jsem si nevšiml. Itálie chce zablokovat dovoz Afričanů do svých přístavů. Německo se drží ideologie - migraci ano - ale usilovně se snaží vyházet všechny nevhodné, Francie mlčí a Španělsko dostává zásilky afričanů ze člunů a hlásí, že má dávky určené na migranty už vyčerpané. Tak jaká shoda?

1 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik