Milan Lajdar

Stále nechápu, proč se imigranti nevítali klackem po hlavě…

26. 08. 2015 9:33:18
... a nebyly postrkem vráceni tam, odkud připluli. Jakýmkoliv způsobem; třeba v neckách! Jenže to je mlácení prázdné slámy a osobně nehodlám rozšiřovat nekonečné řady evropských žvanilů, co by se mělo, kdyby se mohlo.

Jenže proč se vlastně nemůže?

Štve mě, že závazná pravidla náhle neplatí pro všechny!

Když chci cestovat do vzdálené země, musím mít pas, vízum a Bůh ví, co ještě. Třeba očkování. A náhle do Evropy připlouvá tisíce a desetitisíce čmoudů a nemusí mít nic. Jen trochu odvahy a drzé čelo.

S jakou nabídkou vlastně přicházejí? Umí jazyk, domluví se, přinášejí něco užitečného? Ten umí to a ten zas tohle... Nějak o tom ale pochybuji. Evropské civilizované státy jsou často sociální dojnou krávou, ale mléko, ani smetana se sama neudělá. Kráva se pravidelně musí nažrat a opečovávat. Jinak nastane nekonečná řada velmi hubených a hladových let...

Jiná kapitola. S domácím velkohubým povykem se otevřela záchytná centra. Místní občané byli předem seznámeni s opatřeními, která stoprocentně zabrání imigrantům v útěku. Jenže se jim zatajilo, že po čtyřiceti dnech se musí z uprchlických táborů pustit. Jsou volní a mohou jít, kam chtějí. Svým způsobem asi již byli „zcivilizováni a zevropštěni“. Nebo si je tam snad nechají na kostní moučku?

Největší gól pak je, že seriózní studie z Německa uvádí: většina odpůrců současné benevolentní imigrační vlny se „neskládá z nacistů, asociálů a ustrašených důchodců, jak o tom s oblibou lžou média, ale z nadprůměrně vzdělaných a nadprůměrně vydělávajících mužů ve věku nad 45 let“.

Ovšem neprotestujeme jen kvůli nezvladatelnému přílivu zoufalců, kteří se trochu naivně snaží mít v Evropě lepší a pohodlnější život, ale zejména kvůli neschopným představitelům, kteří civí, jednají, rokují a přou se. A to až do doby, než nás masa přistěhovalců zcela semele a starou dobrou Evropu obrátí vzhůru nohama.

Jenže kam budeme emigrovat my?

Autor: Milan Lajdar | karma: 22.46 | přečteno: 366 ×
Poslední články autora