Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN
JH

Gratuluju, že jste nebyl doposud odstraněn. Zmínky o zásazích adminů se tady nenosí:-)

BlogR^

5 0
možnosti
PV

Slušná práceR^, pěkně popsaná realita všedního dne, všedních starostí obyčejného občana. Nedivím se našim obavám....

Jen samozřejmě pár soudruhům v CCCE a jejich zdejší páté koloně to ještě nedošlo.

2 0
možnosti
KC

V EU se všechno mění v karikaturu přirozeného života. Z pravdy se stává lež, z demokracie postdemokracie (či nová forma totality), z dobrovolného povinné, z loupeže a lidského selhání inflace, z licoměrnosti autocenzura atd. atd. Pak není divu, že pro vlastní potřebné či nemocné se pořádají sbírky a běžencům se podstrojuje. Evropa se obrací v zadel a neomarxisté řvou - jen houšť a větší kapky. Za tohoto zvráceného stavu pak není divu, že poctivá křesťanská Evropa mizí a říká se jí multikulturní společnost, jejíž hlavní starostí se stává, jak si co nejrychleji vykopat hrob.

13 0
možnosti
PV

Smutné, leč pravdivé...

5 0
možnosti

Bloger je sice imigranto-fob, ale vůbec mu nevadí, když ho u pokladny v Albertu nebo Intersparu obsluhuje imigrantka z Ukrajiny nebo Slovenska, které mají těch zhruba 60 Kč na hodinu.

Ti jinověrci, kteří přes nás jen utíkají, a nechtějí u nás žít, pana blogera nijak finančně nezatíží, protože žádné sociální dávky nedostávají a nedostanou.

V Česku dnes žije půl milionu cizinců a z nich je asi 22 tisíc muslimů. Téměr nikdo z nich není na sociálních dávkách nebo nezaměstnaný. Všichni zde pracují nebo podnikají.

Ale dnes je moderní imigrantům nadávat a vyzývat ostatní k tomu, abychom je zavírali do koncentráků (viz doc. Konvička). Nakonec podobné nálady tu byly před lety vůči Vietnamcům a později vůči imigrantům z bývalé Jugoslávie.

0 12
možnosti
AR

A79n47n16a 42R37a22d18o18v62á

26. 11. 2015 10:25

Vy jste nezaznamenal, že i když tu nechtějí být, chtějí nám je sem kvótami nacpat? A že je jich tu málo (zatím...) - O.K., nezaznamenal jste jak to vypadá tam, kde je jich víc? A to se tam nenahrnula vlna /na které bylo jasné!, že se sveze kde co - což už se i ukázalo.../ A jistě, určitě nás to nic nestojí....:-/

6 0
možnosti
Foto

K51a13r57e61l 67M32á21d56l83e

26. 11. 2015 9:55

Neměl jsem Interspar tak blízko, abych ho řešil, jestli tam jezdit pro běžné nákupy, ale občas když jsem na kole projížděl po Českomoravské, zastavil jsem se v Nové Harfě. Vždycky pro jejich rohlíky, potom kouknout do chlaďáku se slevami, někdy jsem tam zajížděl cíleně, protože mívali často v akci nivu.

Když začal Interspary postupně přebírat Ahold (=Albert), byl zděšen, s jakou ztrátou Interspar hospodaří. Například zákazníka sice potěší, když pět minut před zavíračkou najde plný sortiment pečiva, ale odpisy jsou potom astronomické. A  Ahold ty prodejny nekupoval proto, aby na nich prodělával, takže se holt muselo jít dolů s komfortem pro zákazníky.

Jiná otázka je, proč na západ od nás je servis pro zákazníky lepší, prodavači mají lidskou výplatu, ale přesto tam řetězce dosahují zisk. Tak na to odpovědět neumím.

6 0
možnosti
Foto

Přivydělávám si jako pokladní v Penny. Jo, je to někdy honička, ale podmínky jsou mnohem lidštější než v Albertu, jak je tu popisováno; i ten plat – 90/h – je za nekvalifikovanou práci ucházející. Takže ono to tak trochu jde i u nás. I když by to mohlo být lepší – před časem tu byla nějaká návštěva (kontrola?) z Německa – ihned zvýšili počet pokladních; z té potěmkiády je mi smutno.

3 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik